Zaterdag 23 maart vieren we de lente in Bussum, doe je mee?

Proef de lente in Bussum! Geniet van muziek, bezoek de markten, scheum rond bij de gezelligste winkeltjes, proef de lekkerste mocktails, wandel mee met één van de twee Historische wandelroutes, bezoek de paashaas, zoek paaseieren, knutsel, bewonder de mooiste kunst, en nog veel VEEL meer!

De ondernemers van Bussum heten je van harte welkom, het beloofd een mooie dag voor jong èn oud te worden. Er is door heel Bussum van alles te doen, zo ook hier op de Nieuwe Brink! De voorjaar collectie is binnen en die wil ik je heel graag laten zien. Voor de deur heb ik een kraam met de collectie shawls èn de mooie bijouterieën van Karin van Bronnick Beads, handmade van o.a. natuurstenen en zo mooi passend bij de Lovely Scarfs collectie. En we hebben natuurlijk lekkers!

lovely scarfs sjaals en Bronnick Beads bijous

  • Locatie Bussum
  • lente feest thema pasen
  • tijd van 10:00 tot 17:00 uur
  • kom knutselen (wenskaarten en paashaasjes maken, tekenenen en kleuren, cupcakes versieren, bloempotjes en paas bekertjes maken) op de Nieuwe Brink
  • ontmoet de Paashaas, kom paaseieren zoeken en ga kijken bij de demo’s van Donald DOJO BUSSUM  ( Nieuwe Brink)
  • meedoen is gratis, haal hiervoor de GRATIS LENTE KIDS STEMPELKAART bij LUNCHROOM DEKSELZ ,CONCEPTSTORE MIXX en hier bij LOVELY SCARFS

Blog, Spring is in the air, vier de lente in Bussum

Volg jij BEST OF BUSSUM al? Volg en blijf op de hoogte van alle activiteiten, updates, tips en leuke winacties van en door de Bussumse ondernemers.

We verheugen ons je zien in Bussum, het mooie Gooise Meren,

lieve groet, Karin en Jessica