Lovely Scarfs cadeaubon is heerlijk om te krijgen en zò leuk om te geven. Altijd mooi ingepakt en kan zelfs direct naar de ontvanger toegestuurd worden met kaartje.

Een mooi pakje ontvangen en lekker zelf iets uit kunnen zoeken.

Een sjaal van Otracosa van zachte wol met zijde bijvoorbeeld of wat dacht je van een comfortabele omslagdoek van Twelve Million en de all in one Boho Bandeau is ook altijd leuk!

De ontvanger kan kiezen om de bon in de winkel in Bussum te verzilveren of online op de website.

Op de cadeau bon staat het bedrag èn een persoonlijke online waardebon code vermeld om ook in de webshop te kunnen verzilveren. De cadeaubon is niet te gebruiken voor de bijous collectie van Karin van Bronnick Beads maar wel voor àlle Lovely Scarfs artikelen.

 

 

 

de GooischePas cadeaukaart

Heb je de GooischePas cadeaukaart gekregen?

In de winkel hier in Bussum kan je ook terecht met de GooischePas. Kom gezellig langs om je cadeau te verzilveren. Kind Note: Ook hier geld dat de GooischePas niet te gebruiken is voor de bijous collectie van Karin van Bronnick Beads maar wel voor àlle Lovely Scarfs artikelen.

De GooischePas is een lokale cadeaukaart die je kunt besteden in:

Baarn | Bussum | Hilversum | Huizen | Laren | Naarden

Met De GooischePas kun je dus lokaal winkelen, eten & drinken, sporten en ontspannen bij de aangesloten ondernemers. Zo support je de lokale ondernemers van ‘t Gooi en spaar je tevens automatisch voor een lokaal goed doel.

Lovely Scarfs cadeaubonnen:

staat de waarde naar jou keus er niet bij? , neem contact op om dit gemakkelijk naar wens aan te passen.

cadeau geven de Lovely Scarfs cadeaubon