Heb je iets uitgezocht en ben je toch niet helemaal tevreden met je aankoop? Ruilen of retourneren is geen probleem.

 

Wil je een artikel ruilen of retourneren stuur dan onderstaand RETOURFORMULIER ingevuld mee.  Download / print het RETOURFORMULIER en vul deze in voor een correcte en vlotte verwerking: RETOURFORMULIER

Liever niet printen of heb je geen printer tot je beschikking meld dan je retour even via het contactformulier of stuur een (Whatsapp) berichtje of bel. Langskomen in de studio winkel kan natuurlijk ook.

Je ontvangt een e-mail bericht wanneer het artikel-en is ontvangen, aangepast is en | of het te verrekenen bedrag aan je is overgemaakt.

Indien de volledige bestelling wordt geretourneerd, dan worden de verzendkosten hiervoor gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar Lovely Scarfs zijn voor eigen rekening.

Bij de aankoop van producten online heb je de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgaaf van reden te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. Na melding hiervan heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen.

Tijdens deze termijn dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Indien je van het herroepingsrecht gebruik maakt kan je het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat retourneren. Retour sturen is niet mogelijk voor gepersonaliseerde artikelen.

 

Stappen en toelichting voor een retour:

1 Binnen 14 dagen melden (via het retourformulier of mail gemakkelijk via contactpagina of neem telefonisch contact op)

2 Bij het retourneren van de gehele bestelling zal het orderbedrag plus eventuele gemaakte verzendkosten worden vergoed.

3 De kosten voor retourneren zijn voor eigen rekening.

4 Stuur de zending gefrankeerd retour naar:

Lovely Scarfs, Nieuwe Brink 121, 1404KA, Bussum

 

 

 

De waardering van www.lovelyscarfs.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 323 reviews.