Heb je iets uitgezocht hier bij Lovely Scarfs en ben je toch niet helemaal tevreden met je aankoop?

Ruilen of retourneren is geen probleem.

 

Wil je een artikel ruilen of retourneren stuur dan het RETOURFORMULIER ingevuld mee voor een correcte en vlotte verwerking: 

Liever niet printen of heb je geen printer tot je beschikking meld dan je retour even via het contactformulier, stuur een WhatsApp berichtje of bel. Langskomen in de winkel kan natuurlijk ook.

Indien de volledige bestelling wordt geretourneerd, dan worden de verzendkosten hiervoor gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar Lovely Scarfs zijn voor eigen rekening.

Bij de aankoop van producten online heb je de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgaaf van reden te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. Na melding hiervan heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen.

Tijdens deze termijn dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Indien je van het herroepingsrecht gebruik maakt kan je het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat retourneren. Retour sturen is niet mogelijk voor gepersonaliseerde artikelen.

Je ontvangt een e-mail bericht wanneer het artikel-en is ontvangen, aangepast is en | of het te verrekenen bedrag aan je is overgemaakt.

 

Stappen en toelichting voor een retour:

1 Binnen 14 dagen melden via mail, Whatsapp berichtje of het  RETOURFORMULIER .

2 Bij het retourneren van de gehele bestelling zal het orderbedrag plus eventuele gemaakte verzendkosten worden vergoed.

3 De kosten voor retourneren zijn voor eigen rekening.

4 Stuur de zending gefrankeerd retour naar onderstaand adres en bewaar je verzendbewijs met track&trace code!

Lovely Scarfs, Nieuwe Brink 121, 1404KA, Bussum