Over

LOVELY SCARFS

Lovely Scarfs is ontstaan na ruim 21 jaar Aim of Life, fashion and more…!  mode, accessoires én prachtige sjaals.

Aim of Life, fashion and more…! winkel in de Kapelstraat in Bussum, waar ik genoot van de lieve klanten die regelmatig even langs kwamen om te kijken of er iets moois bij zat of gewoon even binnen kwamen om hier te willen zijn. 

De teckels Max en Bob gingen ook altijd mee, bleven keurig binnen (ja knap voor een teckel) en hadden het hier, net als ik, geweldig. We organiseerden modeavondjes en deden mee aan de vele evenementen in ons leuke straatje. 

Aim of Life was een geweldige en fijne periode in mijn leven. Na 21 jaar besloot ik, na veel wikken en wegen, de winkel te sluiten en iets nieuws voor mezelf te gaan doen. Waar ik maar geen afscheid van kon nemen waren de shawls en zo is Lovely Scarfs ontstaan. 

De shop is inmiddels al heel wat jaartjes actief en zijn er veel pakjes met liefde en zorg bezorgd. Hier vind je niet alleen shawls maar ook prachtige omslagdoeken, Boho Bandeau haarbanden, Kantha home plaids en accessoires. 

De collectie is in de webshop te koop en voorheen ook te bewonderen in de vorm van shopinshop concepten bij o.a. de salon Rehair. Sinds november ’20 heb ik een onwijs leuk pandje gevonden in Bussum waar we elkaar kunnen ontmoeten. Hier kan ik je de collectie laten zien en is het tevens een creatieve plek | studio atelier. Er is meer ruimte om de prachtige collectie te kunnen fotograferen voor o.a. de webshop collectie. Waar ik me ook op verheug is om hier mijn creativiteit met o.a. stoffen, wol en textielverf verder uit te breiden en mee aan de slag te gaan.  LOVELY SCARFS, NIEUWE BRINK 121 BUSSUM

Ik hoop dus tot gauw ziens, voor nu veel plezier met surfen hier op de site en mocht je vragen hebben neem dan vooral contact met me op.

Lieve groet,

 

Jessica

 

← SFEER FOTO'S AIM OF LIFE →

Winkelen en pakketje afhalen

LOVELY SCARFS

Nieuwe Brink 121 Bussum

open: woensdag t/m zaterdag

en op afspraak

Vragen?

06 14393384

Stuur een email

info@lovelyscarfs.nl