Over

LOVELY SCARFS

Lovely Scarfs is ontstaan na ruim 21 jaar Aim of Life, fashion and more…! mode, accessoires én prachtige sjaals.

Aim of Life, fashion and more…! in de Kapelstraat in Bussum, waar ik genoot van de lieve klanten die regelmatig even langs kwamen om te kijken of er iets moois bij zat of gewoon even binnen kwamen om hier te willen zijn. 

De teckels Max en Bob gingen ook altijd mee, bleven keurig binnen (ja knap voor een teckel) en hadden het hier, net als ik, geweldig. We organiseerden modeavondjes en deden mee aan de vele evenementen in ons leuke straatje. 

Aim of Life was een geweldige en fijne periode in mijn leven. Na 21 jaar besloot ik, na veel wikken en wegen, de winkel te sluiten en een nieuwe start te maken. Waar ik maar geen afscheid van kon nemen waren de shawls en zo is Lovely Scarfs ontstaan. 

De shop is inmiddels al heel wat jaartjes actief en zijn er veel pakjes met liefde en zorg bezorgd. Hier vind je niet alleen shawls maar ook prachtige omslagdoeken, Boho Bandeau haarbanden en accessoires. 

De collectie is via de webshop te koop (24/7 shoppen) en sinds november ’20 heb ik een onwijs leuk pand gevonden in Bussum waar we elkaar kunnen ontmoeten. Hier kan ik je de collectie laten zien en is het tevens een creatieve plek | studio atelier. Nu heb ik eindelijk meer plek èn mogelijkheden om de prachtige collectie te kunnen fotograferen. Hier staat ook de naai- en lock-machine, textielverf, mooie stoffen waar ik heerlijk mee aan de slag kan gaan. 

Ik hoop dus tot gauw ziens, voor nu veel plezier hier in mijn webshop en mocht je vragen hebben neem dan vooral contact met me op.

Lieve groet,

 

Jessica

 

Je pakketje afhalen

STUDIO LOVELY SCARFS

Nieuwe Brink 121 Bussum

open: donderdag en vrijdag en altijd op afspraak

Vragen?

06 14393384

Stuur me een email

info@lovelyscarfs.nl

De waardering van www.lovelyscarfs.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 232 reviews.