Over

LOVELY SCARFS

Lovely Scarfs is ontstaan na ruim 21 jaar Aim of Life, fashion and more…! mode, accessoires én prachtige sjaals.

Aim of Life, fashion and more…! in de Kapelstraat in Bussum, waar ik genoot van de lieve klanten die regelmatig even langs kwamen om te kijken of er iets moois bij zat of gewoon even binnen kwamen om hier te willen zijn. 

De teckels Max en Bob gingen ook altijd mee, bleven keurig binnen (ja knap voor een teckel) en hadden het hier, net als ik, geweldig. We organiseerden modeavondjes en deden mee aan de vele evenementen in ons leuke straatje. 

Aim of Life was een geweldige en fijne periode in mijn leven. Na 21 jaar besloot ik, na veel wikken en wegen, de winkel te sluiten en een nieuwe start te maken. Waar ik maar geen afscheid van kon nemen waren de shawls en zo is Lovely Scarfs ontstaan. 

De shop is inmiddels al heel wat jaartjes actief en zijn er veel pakjes met liefde en zorg bezorgd. Hier vind je niet alleen shawls maar ook prachtige omslagdoeken, Boho Bandeau haarbanden en accessoires. 

De collectie is via de webshop te koop en ik hoop zeer binnenkort weer een locatie te vinden waar we elkaar kunnen ontmoeten. Een creatieve plek |atelier waar de naai- en lockmachine staat, textielverf, mooie stoffen en hier heerlijk mee aan de slag kan gaan. Ook meer ruimte om te kunnen fotograferen en de bestellingen kan inpakken. De salon Rehair Hair&Beauty in Bussum is inmiddels wegens omstandigheden gesloten. 

Ik hoop dus snel tot ziens te kunnen zeggen, voor nu veel plezier in mijn webshop en mocht je vragen hebben neem dan vooral contact met me op.

Lieve groet,

 

Jessica

 

Je pakketje afhalen

Rehair Hair & Beauty
Vlietlaan 46c, Bussum
(in verband met de Corona situatie is dat op dit moment helaas niet mogelijk)

Vragen?

06 14393384

Stuur me een email

info@lovelyscarfs.nl

De waardering van www.lovelyscarfs.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 214 reviews.