Over

LOVELY SCARFS

Lovely Scarfs is ontstaan na ruim 21 jaar Aim of Life, fashion and more…! mode, accessoires én prachtige sjaals.

Aim of Life, fashion and more…! in de Kapelstraat in Bussum, waar ik genoot van de lieve klanten die regelmatig even langs kwamen om te kijken of er iets moois bij zat of gewoon even binnen kwamen om hier te willen zijn. 

De teckels Max en Bob gingen ook altijd mee, bleven keurig binnen (ja knap voor een teckel) en hadden het hier, net als ik, geweldig. We organiseerden modeavondjes en deden mee aan de vele evenementen in ons leuke straatje. 

Aim of Life was een geweldige en fijne periode in mijn leven. Na 21 jaar besloot ik, na veel wikken en wegen, de winkel te sluiten en een nieuwe start te maken. Waar ik maar geen afscheid van kon nemen waren de sjaals en zo is Lovely Scarfs ontstaan. 

 De shop is inmiddels al ruim 4 jaar actief en zijn er al heel wat pakjes met liefde en zorg bezorgd. Nu samen met Poes. Hier vind je niet alleen sjaals maar ook prachtige omslagdoeken, Boho Bandeau haarbanden, easy wear fashion en accessoires. 

 De collectie is via de webshop te koop en bij Rehair Hair&Beauty in Bussum. Hier ben ik ook twee dagen per week aanwezig en heb ik een steeds leuke wisseldende collectie hangen. Ik help mee in deze gezellige salon én komen de Lovely Scarfs fans hun webbestelling afhalen. Het contact met de klanten heb ik dus gelukkig nog steeds op deze manier.  

 Voor nu, veel plezier in mijn webshop en mocht je vragen hebben neem dan vooral contact met me op.

 Lieve groet,

 

Jessica

 

Je pakketje afhalen

Rehair Hair & Beauty
Vlietlaan 46c, Bussum
(in verband met de Corona situatie is dat op dit moment helaas niet mogelijk)

Vragen?

06 14393384

Stuur me een email

info@lovelyscarfs.nl

WhatsApp chat
De waardering van www.lovelyscarfs.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 184 reviews.