Januari 2020

Lovely Scarfs respecteert de privacy van de gebruikers. Persoonsgegevens worden alleen verwerkt voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Wet Algemene verordering gegevensbescherming (AVG).

Over Lovely Scarfs van Jessica

De website www.lovelyscarfs.nl wordt beheerd door Lovely Scarfs van Jessica.
Lovely Scarfs is de verwerkingsverantwoordelijke voor de verwerking van jouw persoonsgegevens in de zin

van de Wet Bescherming Persoonsgegevens (hierna: Wbp).

Lovely Scarfs Veldheimerlaan 90 1402LD Bussum KvK: 32055038

Welke gegevens worden er verzameld?

Wanneer jij je online aanmeldt voor de nieuwsbrief, het contactformulier invult, een offerte aanvraagt of andere aanvragen doet voor een van de diensten, zal aan jou gevraagd worden om gegevens in te vullen. wij verwerken in dat geval alleen de gegevens die je zelf aan ons verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

  • Voor- en achternaam;
  • E-mailadres;
  • Telefoonnummer;
  • Straat en huisnummer;
  • Postcode en woonplaats.

 

Met welk doel worden de persoonsgegevens gebruikt?

De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:

• Als jij je inschrijft voor onze nieuwsbrief, vragen we je naam en e-mailadres om een paar keer per jaar de nieuwsbrief aan jou te sturen.

Wanneer jij ons contactformulier invult, vragen we jouw naam, e-mailadres en telefoonnummer om jou van een reactie te kunnen voorzien.

  • Als jij een account aanmaakt, kunnen we jouw naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres vragen.

Op moment dat jij een product bestelt in onze webwinkel, kunnen we jouw naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en emailadres vragen. Deze gegevens zijn nodig om de bestelling te verzenden, een factuur op te maken en contact met jou te kunnen opnemen over je bestelling.

Door de gegevens aan ons te verstrekken geef je ons toestemming om de gegevens voor bovengenoemde doeleinden te gebruiken. Bovendien zijn een aantal van deze gegevens noodzakelijk voor de uitvoering van de overeenkomst, als wij diensten voor je gaan uitvoeren. Wij verwerken jouw gegevens dus op grond van artikel 6 lid 1 sub a en sub b AVG.

Met wie delen we uw persoonsgegevens?

 

Mailchimp

Wij gebruiken Mailchimp om onze nieuwsbrieven te versturen. Wanneer je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief zullen jouw gegevens opgeslagen worden op de servers van Mailchimp. Hiervoor hebben wij een bewerkersovereenkomst gesloten met Mailchimp.

Doorgifte naar de Verenigde Staten. De servers van Mailchimp zijn gevestigd in de Verenigde Staten. Jouw gegevens kunnen dus worden doorgegeven, opgeslagen en verwerkt in de Verenigde Staten. De doorgifte

van deze gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework.

Meer informatie over het privacybeleid van Mailchimp en de doorgifte van gegevens naar de Verenigde Staten door Mailchimp vind je hier (engelstalig): http://mailchimp.com/legal/privacy/.

Betalingen

Voor het verwerken van betalingen kun je kiezen uit betaling via Mollie Payments (waaronder iDeal, Credit Card, achteraf betalen en betalen via automatische overschrijving vallen). Omdat deze bedrijven zelf verantwoordelijk zijn voor het verwerken van jouw persoonsgegevens verwijs ik je graag naar
de privacyverklaring van www.mollie.nl of PayPal, voor meer informatie. Verder kan je kiezen om per factuur te betalen, deze betaling wordt via je eigen bank verwerkt en de bank waar Lovely Scarfs haar bankzaken laat verwerken nml. de ING bank.

Verzendingen

 

Voor het verzenden van je bestelling maak ik gebruik van Myparcel en PostNL.
My Parcel en PostNL ontvangen je naam, adresgegevens en e-mail adres voor het versturen van je bestelling alsmede om je op de hoogte te houden via de track & trace. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van My Parcel en naar de privacyverklaring van PostNL

WebwinkelKeur

Wij verzamelen reviews via het platform van WebwinkelKeur. Als je een review achterlaat via WebwinkelKeur dan ben je verplicht om een naam en e-mailadres op te geven. WebwinkelKeur deelt deze gegevens met ons, zodat wij de review aan jouw bestelling kunnen koppelen. WebwinkelKeur publiceert de door jou opgegeven naam eveneens op de eigen website. In sommige gevallen kan WebwinkelKeur contact met je opnemen om een toelichting op jouw review te geven. In het geval dat wij u uitnodigen om een review achter te laten delen wij jouw naam, e-mailadres, customer ID en ordernummer met WebwinkelKeur. Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel jou uit te nodigen om een review achter te laten. WebwinkelKeur heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beschermen. WebwinkelKeur behoudt zich het recht voor om ten behoeve van het leveren van de dienstverlening derden in te schakelen, hiervoor hebben wij aan WebwinkelKeur toestemming gegeven. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van de dienstverlening waarvoor WebwinkelKeur derden inschakelt.

Beveiliging persoonsgegevens

Wij en onze verwerkers hebben passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.

Door Mijnwebwinkel wordt standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding, ook op de pagina waar persoonsgegevens worden ingevuld. Andere beveiligingsmaatregelen die door Mijnwebwinkel worden gebruikt zijn: een geheimhoudingsplicht, logische toegangscontrole met sterke wachtwoorden en beveiliging van netwerkverbindingen via SSL/TLS.

Meer informatie over de beveiliging door Mailchimp vind je hier (engelstalig): http://mailchimp.com/about/ security/.

Cookies

Voor een zo goed mogelijke werking van deze website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op uw voorkeuren worden cookies gebruikt.

Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door jouw browser op randapparatuur wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer: [http://www.consuwijzer.nl/telecom-post/internet/privacy/uitleg-cookies].

Functionele cookies

Om het mogelijk te maken om producten te bestellen, gebruiken wij zogenaamde functionele cookies (Winkelwagen en Cookiekeuze). De Winkelwagen cookie onthoudt welke producten door u in uw winkelmand geplaatst zijn en maakt het mogelijk om de producten te bestellen. De Cookiekeuze cookie onthoudt of u ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van de cookies.

Google Analytics

Omdat we graag willen weten hoe onze bezoekers de website gebruiken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren, gebruiken wij Google Analytics. Via deze website worden er daarom analytische cookies van Google geplaatst. De informatie wordt zo goed mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP- adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. Wij kunnen je daarom niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics kun je hier vinden: [http://www.google.nl/intl/nl/policies/privacy/] vinden.

Social media

We willen het voor jou graag zo gemakkelijk mogelijk maken om de content van onze website te delen via social media. Dit kan door middel van een aantal social media buttons. Om het delen van informatie via deze social media-kanalen mogelijk te maken, wordt de AddThis cookie geplaatst. Meer informatie over het privacybeleid van AddThis vindt u hier: [http://www.addthis.com/privacy/privacy-policy].

Van de volgende social media-kanalen plaatst AddThis de buttons. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke social media-kanalen om te weten hoe zij met privacy omgaan.

• Instagram: [http://www.instagram.com/about/legal/privacy/?hl=nl]• Pinterest: [http://policy.pinterest.com/en/privacy-policy]\
• Twitter: [http://twitter.com/privacy?lang=en]
• Facebook: [http://www.facebook.com/privacy/explanation]

Om het mogelijk te maken om gemakkelijk onze pagina te ‘liken’ of volgen op Facebook en Twitter plaatsen deze social media-kanalen cookies. Deze cookies zijn van Facebook en Twitter zelf afkomstig. Lees de privacyverklaringen van deze social-mediakanalen om te zien hoe zij omgaan met privacy.

Advertentiecookies

Met jouw toestemming worden, om advertenties beschikbaar te stellen, cookies van Google op jouw apparatuur geplaatst. Deze cookies (Adwords) zorgen ervoor dat voor jou relevante advertenties worden weergegeven. Deze cookies komen van Google. Meer informatie over het gebruik van cookies door Google vind je hier: [http://www.google.com/policies/technologies/ads/].

Uitschakelen en verwijderen

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Via de website Your Online Choices [http://www.youronlinechoices.com/be-nl/] kun je meer uitleg vinden over hoe je cookies uit kunt schakelen.

Links

Op onze website zul je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten Lovelyscarfs.nl. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

Bewaartermijn

Wij bewaren je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen.

Wanneer jij je uitschrijft voor onze nieuwsbrief, zullen je persoonsgegevens binnen 3 maanden uit het systeem worden verwijderd.

De gegevens die wij alleen gebruiken om te antwoorden op een bericht dat jij aan ons hebt gestuurd middels ons contactformulier, worden binnen 1 jaar na onze laatste correspondentie met jou verwijderd.

De bovenstaande termijnen gelden, tenzij er voor ons verdere wettelijke verplichtingen bestaan om de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

Rechten

Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna wij je gegevens niet meer zullen verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van onze gegevensverwerking op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wil weten welke persoonsgegevens wij van jou verwerken, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek doen. Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kunt je ons schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen.

Wij zullen je verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan een e- mail. Je kunt je verzoek aan ons e-mailen via info@lovelyscarfs.nl.

Wijzigingen

Wij behouden ons het recht voor wijzigingen in deze privacyverklaring aan te brengen. De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.

 

 

De waardering van www.lovelyscarfs.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 214 reviews.