Lieve klant, i.v.m. de lockdown is een bezoek aan de studio helaas tijdelijk niet mogelijk. Per post kan er wel verzonden worden.

Woon je in Naarden of Bussum dan breng ik heel graag het moois GRATIS bij je langs. Kies hiervoor ‘AFHALEN’ als je de bestelling plaatst of stuur gemakkelijk een berichtje via b.v. WhatsApp.

 

Lovely Scarfs verzenden

 

 

Lovely Scarfs verzenden, of afhalen. Je kunt kiezen om de bestelling op te laten sturen naar je eigen adres of naar een PostNL afhaal punt. Je kan het moois ook afhalen (gratis) in Bussum.

De Lovely Scarfs collectie bestel je veilig online via de website. Wil je een artikel eerst even zien en voelen dan kan dit in de studio. De studio is donderdag en vrijdag geopend van 10.00 tot 17.30 uur en altijd op afspraak (geen extra kosten).

 

PAKKETTEN NEDERLAND GRATIS VERZENDING VANAF €50,-

Kosten voor verzending binnen binnen Nederland: brievenbus pakje €3,95 | pakket €6,95

PAKKETTEN BUITENLAND GRATIS VERZENDING VANAF €75,-

Tarieven zijn per land verschillend en worden berekend via het platform MyParcel.

LEVERING PER POST NEDERLAND 2 A 3 WERKDAGEN

Ik streef erna alle bestellingen zo snel mogelijk in te pakken en te versturen want je wilt het moois natuurlijk graag hebben. Doorgaans neemt dit 2 a 3 werkdagen in beslag. Op zondag en maandag bezorgt PostNL geen brievenbus post.

ARTIKELEN AFHALEN NA BEVESTIGING DATUM

kies je ervoor om het artikel (of meerdere) af te willen halen dan ontvang je een mail bericht wanneer de bestelling klaar staat. De studio is open op donderdag en vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur en altijd op afspraak. Het adres is Nieuwe Brink 121, 1404KA, Bussum.

GRATIS BEZORGT IN NAARDEN | BUSSUM

Heb je geen tijd of ben je niet in de gelegenheid de bestelling af te halen dan breng ik het naar je toe. Wil je iemand een Lovely Scarfs cadeau geven?, ook dat verzorg ik heel graag voor je en breng het langs (Naarden | Bussum). Bel even of stuur een berichtje (gemakkelijk via WhatsApp) voor de juiste gegevens en om een datum in te plannen.

De waardering van www.lovelyscarfs.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 260 reviews.