LOVELY SCARFS VERZENDEN EN BEZOEKEN

Veilig online winkelen hier bij Lovely Scarfs en de collectie in de studio bekijken op de Nieuwe Brink 121 in Bussum

 

Lovely Scarfs verzenden

 

 

Lovely Scarfs verzenden, of afhalen. Je kunt kiezen om de bestelling op te laten sturen naar je eigen adres of naar een PostNL afhaal punt. Je kan het moois ook afhalen in Bussum.

De Lovely Scarfs collectie bestel je veilig online via de website, maar gezellig langskomen en alles bewonderen kan ook.

De studio is van woensdag t/m zaterdag open. Komt een ander moment je beter uit, neem dan even contact op, bel, app of mail gerust. 

 

 

PAKKETTEN NEDERLAND GRATIS VERZENDING VANAF €50,-

Kosten voor verzending binnen binnen Nederland: brievenbus pakje €3,95 | pakket €6,95

PAKKETTEN BUITENLAND GRATIS VERZENDING VANAF €75,-

Tarieven zijn per land verschillend en worden berekend via het platform MyParcel.

LEVERING PER POST NEDERLAND 2 A 3 WERKDAGEN

Ik streef erna alle bestellingen zo snel mogelijk in te pakken en te versturen want je wilt het moois natuurlijk graag hebben. Doorgaans neemt dit 2 a 3 werkdagen in beslag. Op zondag en maandag bezorgt PostNL geen brievenbus post.

ARTIKELEN AFHALEN NA BEVESTIGING DATUM

kies je ervoor om je pakje af te willen halen dan ontvang je een berichtje wanneer de bestelling klaar staat. De studio is open van woensdag t/m zaterdag en altijd op afspraak. Het adres is Nieuwe Brink 121, 1404KA, Bussum met volop parkeergelegenheid in de buurt.

GRATIS BEZORGT IN NAARDEN | BUSSUM

Heb je geen tijd of ben je niet in de gelegenheid de bestelling af te halen dan breng ik het naar je toe. Wil je iemand een Lovely Scarfs cadeau geven?, ook dat verzorg ik heel graag voor je en breng het gratis langs in Naarden | Bussum. Bel even of stuur een berichtje (b.v. gemakkelijk via WhatsApp) voor de juiste gegevens en om een datum in te plannen.