LOVELY SCARFS VERZENDEN EN BEZOEKEN

Veilig online winkelen hier bij Lovely Scarfs en vanaf maart kunnen we ook een afspraak inplannen om de collectie hier in de studio te bekijken: WINKELEN OP AFSPRAAK

Woon je in Naarden of Bussum dan breng ik heel graag het moois GRATIS bij je langs.

 

Lovely Scarfs verzenden

 

 

Lovely Scarfs verzenden, of afhalen. Je kunt kiezen om de bestelling op te laten sturen naar je eigen adres of naar een PostNL afhaal punt. Je kan het moois ook op afspraak afhalen in Bussum.

De Lovely Scarfs collectie bestel je veilig online via de website. Wil je een artikel eerst even zien en voelen dan kan dit natuurlijk ook. De studio is altijd open op afspraak. Bel, app of mail gerust.

 

PAKKETTEN NEDERLAND GRATIS VERZENDING VANAF €50,-

Kosten voor verzending binnen binnen Nederland: brievenbus pakje €3,95 | pakket €6,95

PAKKETTEN BUITENLAND GRATIS VERZENDING VANAF €75,-

Tarieven zijn per land verschillend en worden berekend via het platform MyParcel.

LEVERING PER POST NEDERLAND 2 A 3 WERKDAGEN

Ik streef erna alle bestellingen zo snel mogelijk in te pakken en te versturen want je wilt het moois natuurlijk graag hebben. Doorgaans neemt dit 2 a 3 werkdagen in beslag. Op zondag en maandag bezorgt PostNL geen brievenbus post.

ARTIKELEN AFHALEN NA BEVESTIGING DATUM

kies je ervoor om je pakje af te willen halen dan ontvang je een berichtje wanneer de bestelling klaar staat. De studio is open op donderdag en vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur en àltijd op afspraak. Het adres is Nieuwe Brink 121, 1404KA, Bussum.

GRATIS BEZORGT IN NAARDEN | BUSSUM

Heb je geen tijd of ben je niet in de gelegenheid de bestelling af te halen dan breng ik het naar je toe. Wil je iemand een Lovely Scarfs cadeau geven?, ook dat verzorg ik heel graag voor je en breng het langs (Naarden | Bussum). Bel even of stuur een berichtje (b.v. gemakkelijk via WhatsApp) voor de juiste gegevens en om een datum in te plannen.

WINKELEN OP AFSPRAAK

Vanaf maart mogen we winkelen op afspraak aanbieden. Hoe fijn en wat leuk! Stuur me een berichtje of bel even om een afspraak in te plannen. Er mogen maximaal 2 personen per keer binnen komen. Ik verheug me op jouw komst.

 

Lovely Scarfs Bussum

De waardering van www.lovelyscarfs.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 278 reviews.