Blog, Rotary Santa Run in Bussum. Doe mee aan de Rotary Santa Run op zaterdag 16 december vanaf 15.00 uur. Met het hele gezin, met je klasgenoten, je team, vrienden en je straat. Het is FUN èn voor het goede doel.

Op 16 december zal de Nieuwe Brink, de Havenstraat en de Kapelstraat in Bussum gevuld zijn met honderden kerstmannen, -vrouwen en -kinderen. Er is weer een mooie route uitgezet door deze straten van Bussum. Korter dan vorig jaar en met 2 stempelpunten zodat er veel rondjes gelachen kan worden! Dit alles voor het goede doel van dit jaar, een jeu-de-boules-baan in het nieuw aan te leggen park naast Naarderheem. En voor de FUN natuurlijk!

Om 15:00 verzamelen we op de Nieuwe Brink en om 15.15 beginnen we met een heuse kerstmannen warming up. Daarna start de run/ loop. Om 16.45 krijgt iedereen van de runners een medaille in de Kapelstraat en is er een uitreiking van diegene die de meeste rondjes heeft gelopen en diegene die er het meest ludiek bij liep.

Je mag zelf beslissen hoeveel rondjes je gaat rennen, wandelen, rolstoelen of kruipen (maar de medaille-uitreiking stopt om 16.45!) Na afloop van de Santarun is de Kerstborrel in de Kapelstraat en staat er een soepje klaar voor alle Santa’s.

Schrijf je in en ontvang een compleet Kerstmannenpak. Inschrijven kost 10 euro per persoon en kan via https://naarden-bussum.rotarysantarun.nl/inschrijven/. De pakken kunnen na inschrijving met het bewijs van inschrijving opgehaald worden hier bij Lovely Scarfs, Nieuwe Brink 121. Ophalen kan dinsdag 12 tm zaterdag 16 december en op 16 december maken we het extra gezellig met een glaasje gluhwein of warme choco èn onder begeleiding van de Vijos Band die er vast weer een hele happening van weet te maken.

De kerstballen verkoop is oa op de Kerstmarkt in de Spiegelstraat op 10 december. Ook staan de vrijwilligers van de Rotaryclub de 16e met de leuke ballen voor de verkoop op de Nieuwe Brink. De lotnummers in de ballen worden de zondag 17 december bekend gemaakt op de Rotaryclub website. Iedereen mag zijn prijs zelf ophalen in de desbetreffende winkel/restaurant en of sportschool. De opbrengst van de kerstballen verkoop gaat in zijn geheel naar het goede doel!

We verheugen ons op de ROTARY FUN RUN dag. Bestel snel jouw pak en neem iedereen mee. Het wordt vast weer een groot succes. Vertel je het verder!

 

Blog, Rotary Santa Run in Bussum