Blog, nieuw merk, McNutt shawls en omslagdoeken voor hem en haar. Eigenlijk was ik in het voorjaar al verliefd; ‘deze shawls zijn mooi, stijlvol èn praktisch’, dacht ik toen ik op de beurs voor de detailhandel liep. 

McNutt of Donegal,een familie bedrijf uit Ierland, die in eigen weverij hoogwaardige sjaals, stola’s en omslagdoeken produceert.

Ik heb het toen even laten rusten, maar ik mocht wel een paar shawls ‘uitproberen’… dat heb ik gedaan en was al snel om. Dit is fantastisch! De collectie ligt inmiddels al een aantal weken in de winkel. Het past hier zo goed bij de bestaande merken Otracosa, Twelve Million en Moment Amsterdam. Dit is eigenlijk een stijl wat nog ontbrak. De reacties zijn zo positief en het verkoopt goed. Daar ben ik heel blij mee, ‘happy customers are the best’. Jullie dragen ze graag en vertellen het door; ‘Gekocht bij Lovely Scarfs van Jessica’.

Classy, comfortabel èn praktisch, dat is ideaal toch! Een draagbaar en veelzijdig accessoire en geen wegwerpmode!, deze accessoires gaan namelijk jarenlang mee. McNutt gebruikt hoogwaardige natuurlijke materialen als linnen, katoen, wol en combinaties van Merino wol met cashmere, dit soort stoffen draagt zo fijn! 

De omslagdoek in een mooi kleuren palet.

Waar ik veel vraag naar had zijn omslagdoeken. Een mooie grote shawl die je gemakkelijk om je heen kan slaan. Een cosy dekentje van zachte wol die je over je trui wikkelt als je een boswandeling gaat maken of meeneemt naar het strand om uit te waaien èn als gekleed accessoire draagt naar een expositie of filmavondje. Ze zijn prachtig en tijdloos in de traditionele ruit of effen in kleuren als blauw, bruin, grijs en groen. Wil je iets meer pit dan is er bijvoorbeeld appeltjes groen, hemelsblauw, oranje en knal roze. Zo creëer je al snel een hip en vernieuwend accent aan je outfit. 

Een All in One fashion accessoire. McNutt heeft ze! De stof voelt heerlijk aan, bied warmte en is royaal zodat je er gemakkelijk alle kanten mee op kan.

Voor Hem en Haar, de shawl van McNutt die je lekker kan delen met je lief.

McNutt heeft ook de ideale dames èn heren shawl. De wat klassieke look is geschikt voor beide, uniseks dus. Deze basic shawls hebben een mooie uitstraling en een formaat die voor iedereen toepasbaar is. Langwerpig, niet te dik en niet te dun en ook zeker niet te breed. Heel prettig om èèn keer te wikkelen of gewoon los te laten hangen. 

‘Nothing feels better”. McNutt of Donegal is an Irish, family owned business creating the finest natural fibre fashion accessories’.

 

McNutt shawls en omslagdoeken voor hem en haar