Blog, Karin bij Lovely Scarfs met haar mooie sieraden

We zijn al een tijdje verder tot m’n vorige blog over de Week van de Stenen Winkel. Inmiddels is er weer iets moois ontstaan waar ik heel graag wat over schrijf.

Wat vooraf ging…  Ik ben al heel wat jaren zelfstandig ondernemer. Begonnen met de kledingzaak Aim of Life (21 jaar) en nu sinds 2014 Lovely Scarfs.

Ik heb mijn draai hier wel gevonden op de Nieuwe Brink in Bussum, jeetje wat ben ik blij met dit plekje! Ondanks het feit dat we nog wat aan het opkrabbelen zijn van de nadelen die corona met zich mee bracht kan ik trots zijn op mijn mooie winkel en webshop. Ik steek er veel tijd in en ben hier zo graag. De zaterdagen echter, vond mijn vriend Paul, zou hij nu toch wel wat vaker met mij doorbrengen. Dat is fijn hè, iets meer samen genieten en leuke dingen doen. Maar ja, personeel vinden is lastig en kostbaar.

Lovely Scarfs is bijzonder, klein en behoorlijk ‘Jessica’. En zo ben ik gaan nadenken hoe ik dit ging oplossen. Wie zou die zaterdag in kunnen vullen? En aan wie wil ik het toevertrouwen. Dit zinnetje floept er zo uit maar geloof me ik heb me suf gepiekerd.

De winkel is niet steeds vol met klanten, er is tijd om ook andere dingen te doen, hoe fijn is dat! Ik fotografeer bijvoorbeeld zelf de collectie voor in de webshop, schrijf de bijbehorende informatie en regel de verzending. Dat is veel werk en ook leuk om te doen. Als er dan nog tijd over is ga ik verder met de handmade sjaaltjes of een ander project. Kortom, ik verveel me nooit, ‘er is altijd werk aan de winkel ‘.

Een paar weken geleden heb ik een oproep op social media gedaan: Kom jij op de zaterdag werken, ARE WE A MATCH? Joh, wat kwamen er leuke reacties! Zoveel mensen dachten mee en deelden de oproep. Had ik niet durven dromen. Hier wat kreten die ik heb gedeeld op Instagram, FaceBook en LinkedIn:

“Jij een mooi podium voor je creaties en een dagje tussen mijn verrukkelijke sjaals hier in de winkel?” 

“Ben jij creatief, neem je projecten mee, maak af en verkoop hier in de winkel”

“Geen commissie voor mij, geen salaris voor jou, omdenken”

Blog, Karin bij Lovely Scarfs met haar mooie sieraden

AND THE WINNER IS…

Karin van Bronnick Beads is inmiddels geïnstalleerd hier in de winkel. Prachtige sierraden die ze zelf ontwerpt en maakt van o.a. natuurstenen, Tsjechische glaskralen, hout en schelpsteentjes.

Het ziet er werkelijk beeldschoon uit! Inmiddels heeft Karin al een aantal keren in de winkel gewerkt en kon ik genieten met mn lieve man Paul en April onze hond. We zijn beide heel blij met deze samenwerking en de collectie is een goede aanvulling gebleken op mijn shawls. 

De sierraden van Karin zijn subtiel met effect. Heel fijntjes en van een goede kwaliteit, bijzonder hoor! En hoe leuk is het om bij je sjaal een mooi bijpassende oorbel, ketting of armband te dragen, ‘de finishing touch’.

Kom je gezellig langs? Op zaterdag is Karin hier vaak of zijn we samen. Een verzoekje kan zelfs ook. We verheugen ons op je komst! Ondertussen kan je Bronnick Beads volgen op FaceBook. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste creaties.

Lieve groet, Karin en Jessica