Blog, week van de Stenen Winkel

De Week van de Stenen Winkel. Een week om de kracht van lokale stenen winkels te vieren: 8 t/m 14 mei

Vind jij het ook zo leuk om lekker door de stad of het dorp te struinen? Winkel in winkel uit, even rondkijken, die zwierige jurk passen, dat mooie collier kopen waar je al een tijdje je oog op heb laten vallen, een tussen stop bij de brasserie om lekker te lunchen en weer verder…

Inspiratie op doen, dat te gekke cadeau vinden voor de lieve buurvrouw, nieuwe sneakers scoren en de prachtige stoffen voelen bij Lovely Scarfs.

“Hoe draag ik deze sjaal?” Oh, ik laat het je zo graag zien.

Wil je tips over hoe je de sjaal kunt dragen, wat goed bij jouw figuur staat? Ik vertel het je graag, heb genoeg tips en ideeën om je te inspireren.

Heerlijk vind ik het om je te adviseren, je iets meer te vertellen over de stof soort bijvoorbeeld of waar de sjaal eigenlijk vandaan komt. Wist je dat ik al jaren samenwerk met de meeste leveranciers. Zo verkoop ik al bijna 10 jaar de collectie van Otracosa, een leuk familie bedrijf. Ik ben erg trouw, als iets goed en mooi is sta ik daar achter en kan ik het ook met passie aan jou laten zien en je hopelijk verleiden tot een aankoop.

Jouw aankoop laat de ondernemer stralen. Je maakt ons er heel blij mee. Het is de kers op de taart en beloning, want goed uitgezocht dus voor je en mooi gepresenteerd in onze winkels. Vertel je het verder?

Vertel je het verder dat je leuk geshopt hebt, een fijne dag of middag of misschien momentje hebt gehad? Mond op mond reclame is de beste, dus dank je wel als je me promoot bij je vrienden en familie, op het werk, de tennis club en bij je fiets maatjes.

Volgende week vieren we de tweede landelijke (Nederland en in België) editie Week van de Stenen Winkel, kom je langs? Ik heb al een ‘dankjewel voor je aankoop‘ cadeautje bedacht. Zo wie zo sta ik hier natuurlijk met een Big Smile blij èn best trots te zijn op deze verrukkelijke snoepjes winkel zoals veel klanten mijn shop inmiddels noemen.

Laten we de stenen winkels, lunchroom, bakker, slager, schoenmaker en de sportschool een warm hart toedragen en vooral koesteren. Ik hoop je zien, een heel hartelijke groet Jessica

Lovely Scarfs, sjaals, stola’s en omslagdoeken.

www.weekvandestenenwinkel.nl