Blog, SCHOT IN DE ROOS, CADEAU TIPS

Dàt willen we, het cadeau geven waarvan je direct ziet; YESS deze is goed, hier is ze blij mee. De sjaal is altijd leuk om te krijgen, mits de goede! Lees in deze blog hoe je scoort met behulp van de volgende efficiënte tips.

Het is weer einde jaar, dus gaan we op zoek naar cadeau’s voor familie, vrienden, en misschien ook wel die lieve buurvrouw. Je gaat een sjaal cadeau geven, GOED IDEE! Gebleken is dat dit een gewild accessoire is. De sjaal doet namelijk alles wat we verwachten van fashion; het bied bescherming tegen kou en wind. Maar de sjaal zorgt ook voor de finishing touch, de KERS OP DE TAART. En soms wil je iets bedekken of minder uit laten komen, denk aan je buik of borsten. Bij een feest of gelegenheid waarbij je netjes en well dressed voor de dag wilt komen is de sjaal zo handig en s’avonds chill op bank pak ik altijd heel graag even dat fijne dekentje erbij…

Het kan allemaal met dit ene kledingstuk, te gek om te krijgen dus. Maar hoe zorg je er nu voor dat je de juiste uitkiest? Hier een aantal tips;

  • Ten eerste is het goed je in de persoon te verplaatsen waarvoor het cadeau is. Is het een uitbundig type, houd ze van kleur of zouden rustige kleurtonen beter passen? Is ze klein of lang, tenger of wat voller. Wellicht speelt de leeftijd ook een rol én probeer rekening te houden met de seizoen type.
  • Het postuur, houd rekening met hoe lang of klein de persoon is. Een groot dessin van bloemen en strepen is minder geschikt voor een klein persoon maar staat goed bij de middel of lange vrouw. Zo speelt het formaat van de shawl ook een rol.
  • Wanneer geef je het cadeau? Bedenk wanneer je de sjaal gaat geven. Elk seizoen vraagt om passende kleuren en stof soort. Ga je voor de feestdagen iets uitzoeken dan mag er wel lekker veel blauw, zwart, groen en rood inzitten of een gezellig glittertje. Krijgt ze het begin van het nieuwe jaar dan zou ik wat lichtere kleuren of vrolijke uitkiezen. De donkere maanden zijn we dan best zat en we verheugen ons op het licht.
  • Welk type? Het is extra leuk als je een beetje weet van welke kleuren zij (of hij) houd. En heeft ze donker, licht of grijs haar? Over het algemeen staat bij brunettes en mensen met zwart haar veel kleuren goed. Vooral rood, blauw en groen. Is het een licht type of met grijs haar dan scoor je zeker met lila paars, blauw en bessen rood bijvoorbeeld. Bij een rossig type is groen en bruin prachtig.

Heb je na het lezen van de tips nog wat vraagtekens dan volgen hier een aantal modellen en soorten sjaals uit de favorieten top drie;

  1. Ajour gebreide sjaal. Deze sjaal is een mooie basic in verschillende uni kleuren met een leuk ajour gebreid motief. Een multitasker want deze wikkel je warm om de hals maar doet het ook goed als omslagdoek en draag je zowel binnen als buiten.
  2. De Otracosa art collectie, voor veel vrouwen al jaren lang een favoriet. Natuurlijke stoffen als wol, katoen en linnen met voorstellingen zo prachtig! Een aanrader. Wil je geen kunst voorstelling dan zijn er ook ontwerpen met bloemen of bijvoorbeeld vlinders.
  3. De smalle unisex- èn driehoek sjaal van Twelve Million. De comfortabele zachte stof is lekker rekbaar met een wat stoere uitstraling en is gemaakt van gerecyclede garens. Een duurzaam cadeau dus.

 

Al de prachtige sjaals vind je online maar er is ook de winkel in Bussum waar je nog meer moois zult vinden. Sjaals die lekker warm en wollig zijn met bijpassende mutsen, er zijn handschoenen en de collectie die (nog) niet op de website staat. Kom je gezellig langs om te passen en laat je adviseren, fijn toch?

Tot slot nog een goed idee bij je bestelling; laat weten of je het ingepakt als Sint of Kerst cadeau wilt ontvangen en misschien zelfs direct toe laten sturen? Geen probleem, komt goed. Neem even contact op of stuur een berichtje. Ik hoor graag van je, lieve groet Jessica

PS, ik verkoop natuurlijk ook de leukste CADEAUBONNEN! Neem even contact op en geef zelf het bedrag aan wat je wilt besteden.

Lieve groet, Jessica