Hallo mannen!

Tof nieuws, want ik heb wat voor jullie! Dit voorjaar is het merk Twelve Million toegevoegd aan de collectie, dus ik roep enthousiast: HALLO MANNEN

Wat ben ik hier blij mee! De kers op de taart, het verhaal compleet want dit is een heel leuk merk voor de man. En nog leuker, het is duurzaam.

De uitstraling is basic stoer, de sjaals comfortabel en ze zijn òòk voor de vrouw geschikt. Hey, dat is leuk hè dames, kunnen jullie vanaf nu ook in elkaars kast shoppen. Twelve Million heeft een tè gekke unisex collectie. Fijn want dat miste we hier nog hè, nu kan ik de man ook een Lovely Scarfs shawl aanbieden en heb jij een mooi cadeau voor je lief.

Twelve Million sjaals bussum

Twelve Million bied duurzame producten. De sjaals van dit label zijn namelijk o.a. gemaakt van plastic flessen en spijkerbroeken: HAPPY RECYCLE. Zo helpen we bij het kopen van een mooie sjaal het plastic afval te verminderen én worden oude jeans gerecycled en opnieuw gebruikt.

driehoek sjaal van Twelve Million, beige

 

Mijn wish list is voor nu wel compleet! Sinds ik de mooie winkel hier in Bussum heb (naast de webshop) is de collectie steeds meer uitgebreid en completer geworden. Ben ik best trots op, het is een volwaardige winkel met een gespecialiseerde collectie, een echte SJALEN WINKEL.

Zo verkoop ik de kleurrijke bloemen tuin van Monet, een zelfportret van Vincent, de Femme fatale van Gustav Klimt… kunst op stof om dubbelop van te genieten.

Telkens als je je Lovely Scarfs shawl omwikkelt geniet je van de prachtige vormen en kleuren en wordt je omringd door kwaliteit, kunst én comfort. Art shawls uit de Otracosa collectie welke ik inmiddels al heel wat jaartjes met tevredenheid verkoop.

Ondertussen is het label Moment by Moment erbij gekomen. Eigenlijk werd ik hierover getipt “dit merk moet je hebben Jessica”. En ik snap het, want ja dit is ook zo geweldig! We gaan nu voor het tweede seizoen de samenwerking aan. Het leuke is dat Moment by Moment een compleet ander soort collectie heeft.

De uitstraling is zo verrassend en nieuw met gecombineerde dessins van vlakken, stippen en strepen in leuke kleurcombinaties. Maar ook paarden die van het doek af lijken te galopperen, en zebra’s die de sjaal een extra fun effect geven, vlinders die heerlijk lijken te fladderen…  De stoffen zijn van een prachtig rijke kwaliteit als katoen, linnen, zijde en modal. Klinkt goed hè, ik ben dan ook erg blij met deze collectie.

 

Mooie merken van sympathieke ondernemers, allen trouwens van Nederlandse bodem.

Kom je snel weer even langs?  Hoe fijn, een winkel vol sjaals om op je gemak te kijken, voelen en passen.Gezellig toch, heerlijk ouderwets winkelen. Ik schrijf graag ‘tot tot’ en verheug me op je komst. Lieve groet, Jessica van Lovely Scarfs.

Ps, de unisex collectie van Twelve Million vind je op de pagina BASIC SHAWLS UNI en in de winkel.