OPENING SOON, studio Lovely Scarfs,

Zo leuk, ik heb mn plekje gevonden. Nou ja, plekje, het is een prachtige ruimte! Studio Lovely Scarfs op de Nieuwe Brink 121 Bussum. Natuurlijk vind ik het spannend om in deze tijd de stap te nemen om een pand te huren en het veilige thuis te verlaten.

Toen ik dit leuke nieuws met jullie deelde op social media was iedereen zò enthousiast en blij verrast. Ik heb er alle vertrouwen in dan dit een inspirerende plek gaat worden voor mijn leuke lieve klanten én voor mij een heerlijke plek om te werken. Hier ga ik o.a. de collectie fotograferen en in de webshop toevoegen. Ik heb best veel ruimte hiervoor en houd rekening met het interieur zodat deze stukken ook kunnen fungeren als achtergrond. Zo heb ik een heel oude werkbank gevonden, echt een heel stoer ding. Twee oude kasten, een groot houten wasrek en zo nog meer. En voor het eerst ga ik nu ook met heel mooie professionele studiolampen werken, gekocht bij Autofocus Bussum. Een fantastische winkel, zeer aardige eigenaar en ook met handige tips.

studio Lovely Scarfs

We zijn bijna klaar met schilderen en de vloer achter de studio ruimte is gemaakt. Dit is nu een heel oude betonnen vloer geworden (ideaal ook voor de fotografie). De tegelvloer voor in de winkel hebben we eerst heel goed schoon geboend, toen voorzien van een primer en daarna is de beton verf erover heen gegaan. Ik vind het allemaal heel erg mooi geworden. Van de week gaan we 1 muur voorzien van een behang, hebben we nog nooit gedaan (behangen) maar Paul en ik gaan het samen fixen, komt vast ook goed.

We zijn dus nog heel even druk bezig hier, maar ik weet het zeker; dit wordt zò te gek fijn. Een spannende nieuwe stap in mijn leven, zeker in deze rare tijd met de corona.
Toch weet ik dat dit heel leuk gaat worden.
Ik kan hier lekker met al HET MOOIS aan de slag én mijn creativiteit verder ontplooien met de fotografie, verf- naai en borduur technieken én nog leuker ik kan jullie weer zien en eìndelijk de collectie live showen.

Tot gauw ziens  STUDIO LOVELY SCARFS, NIEUWE BRINK 121, 1404KA, BUSSUM. Met een lieve groet Jessica.

studio Lovely Scarfs