Blog, andere tijden. Sinds de Corona uitbraak is het maatschappelijke en bedrijfs leven in een flink deel van de wereld tot bijna stilstand gekomen. Wat een ongelofelijke tijd en wat een schrik! Ik merkte dat het even stil werd met de verkopen via de Lovely Scarfs website.

We missen je

De Lovely Scarfs shop is gelukkig gewoon zoals gebruikelijk open, en ik merk dat er weer volop besteld wordt. Hier ben ik enorm blij mee! dat begrijp je vast. De markten en andere evenementen gaan niet door en de salon Rehair Hair&Beauty in Bussum is nog steeds gesloten, dat is natuurlijk erg jammer! Het hele Rehair team mist elkaar én jou.

Hè, wat mis ik dat persoonlijke contact! Op FaceBook, Instagram en Pinterest deel ik zoveel mogelijk verhalen. Verhaaltjes en notes over hoe het hier gaat, dat Poes nog steeds zo vaak lekker meehelpt, én probeer ik je te inspireren met de mooie collectie. Soms wordt hier even op gereageerd met een leuke reactie, heerlijk en dank hiervoor!

Gratis bezorgen NAARDEN | BUSSUM

REHAIR HAIR&BEAUTY mag helaas nog steeds niet open. Gezellig even langs komen in de salon en iets moois uit mijn collectie bekijken of je pakketje afhalen kan niet.
Mààr ik breng het graag naar je toe hoor op m’n fiets en zwaaien we als je thuis bent even op veilige afstand.

In de webshop kies je voor ‘afhalen’, betalen doe je als je het leuk vind via TIKKIE of je rekent direct af in de webshop. EASY PEASY.

Nieuwe webshop

Aan de webshop blijf ik steeds werken. Sterker nog met hulp van Mira van Studio Wabi Sabi zijn we bezig met het realiseren van een geheel nieuwe website met shop. Zo leuk én spannend. Ik verheug me enorm op het eindresultaat. Verder ontstaan er allerlei mooie plannen, deze zitten alleen nog in mijn hoofd, hihi dus heb geduld lieverds…
Zo bedenken we met z’n allen telkens een manier om hier op een zo fijn mogelijke manier mee om te gaan. We moeten er door heen en verder, hoe moeilijk soms ook.

Ik wens je alle goeds toe, wees lief voor elkaar en vooral STAY SAFE

Groet, Jessica