De Lovely Scarfs collectie zoek ik met veel liefde en passie uit.

Ik probeer mij in te leven in mijn bezoekers en bied een zo divers mogelijk aanbod aan sjaals (en meer moois) om jouw garderobe een fijne boost te geven. Ik heb, dankzij mijn voorgaande winkel Aim of Life, zoveel know how én adressen verzameld om de collectie bij uit te zoeken. Bedrijven met ook een passie voor moois en waar ik graag kom.

Morgen ga ik weer op pad,

ik heb een paar opdrachten zoals het gele vest en een stippen sjaal. Verder wil ik de uni sjaals weer aanvullen en misschien kom ik meer tegen… Als ik dan thuis kom met de collectie ga ik alles uitpakken en fotograferen. Een behoorlijke klus maar erg leuk om te doen. De sjaal bijvoorbeeld wil ik je zo goed mogelijk laten zien. Dus ik maak diverse foto’s van 1 product. Daarna bewerk ik de foto’s en plaats ze in de webshop. Hierbij moet natuurlijk altijd een beschrijving, oei en dat is soms best lastig.

Hoe beschrijf ik deze prachtige sjaal?

Een verhaaltje schrijven over de artikelen is nogal wat. Wat zie ik, hoe is de print, de kleuren, hoe groot is de sjaal, zit er een extra detail bij en waar is het van gemaakt? Hierna, als alles eindelijk online staat krijgt het een plekje bij de voorraad. Dit alles gebeurd hier thuis. Ik heb een afgesloten ruimte in ons huisje met kasten waar ik heerlijk geordend de collectie bewaar. Wanneer er bestellingen binnen komen weet ik precies waar wat ligt. Ik pak de artikelen netjes in, schrijf er altijd een kleine note bij , maak de etiketten met het adres aan en verzend het in hiervoor gemaakte verzendzakken.

Een heerlijk gevoel geeft dit, een soort van kadootjes inpakken 🙂

En dan valt het pakketje bij jou op de mat…   Zò leuk, ik krijg best vaak een paar dagen later een mailtje met een bedankje, of een reactie via FaceBook en Instagram, hier wordt ik dan zo blij van 🙂 Weer een happy customer!

Lief, Jes