Holiday Break op Ibiza

We zijn er weer, heerlijk! Elk jaar gaan Paul en ik naar het eiland en het blijft ons telkens aangenaam verrassen. Wàt een inspirerend, mooi, creatief en bruisend plekje. We verblijven in Figueretas, hebben een auto tot onze beschikking dus we voelen ons zo vrij als een vogel en crossen het hele eiland over. Het hele jaar bewaar ik tips van mooie strandjes, galeries, restaurants en leuke marktjes.

Zaterdag gaan we weer naar de ‘flea market’ in Sant Jordi

Ooit getipt over deze markt en ik kom hier zo graag. Het bevind zich in de oude hipòdrome en je vind er werkelijk van alles: huisraad, boeken, artwork, accessoires, fashion, food, planten… Een nieuwe hippie markt voor ons is de Sant Juan markt in het Noorden op zondag. Veel leuks over gehoord dus deze gaan we ook zeker bezoeken.

Favoriete stranden voor ons zijn Es Cavallet, Cala d’hort en Tropicana Beach

maar mijn lijstjes is weer uitgebreid dus we gaan zeker ook andere plekjes ontdekken. Ibiza is zo divers en mooi. Luxe als je wilt, maar ook plekjes waar het een beetje behelpen is in een pittoreske ‘no nonsense’ sfeer waar je lekker jezelf kunt zijn. Het eiland brengt me zoveel goeds; relax mood, genieten van de zee, de mensen, het heerlijke eten, de taal, de kleine dorpjes en oude straatjes met bijzondere winkels.

Wat ik in de koffer heb gestopt

Natuurlijk een aantal Boho Bandeau haarbanden om me te beschermen tegen de zon én omdat ik ze zo leuk vind staan en graag draag. Het zacht roze en witte tuniek jurkje, gemaakt van katoen en linnen. Comfortabel, los vallend maar toch super vrouwelijk. Verder een aantal sjaals, nàtuurlijk uit de Lovely Scarfs collectie. Deze draag ik in het vliegtuig want ik vind het best fris aan boord en op het strand wikkel ik deze over mn bikini als pareo, multifunctioneel dus want s’avonds sla ik haar weer over mn schouders als we gaan wandelen en uit eten. Oh, en wat ik ook heb meegenomen zijn mijn haakwerkjes. Ik moet nodig extra hartjes haken en ik ben weer met een nieuwe sjaal begonnen… ♥︎