Wie is Jessica van Lovely Scarfs? Ik ben gewoon “the girl next door”, geboren en getogen in Bussum, inmiddels 49 jaar, samenwonend met Paul en Poes. Poes, is een mooie dame op leeftijd (16 jaar) en is dol op knuffelen en komt graag bij je liggen om er gezellig bij te kunnen zijn, Paul is mijn grote liefde en samen wonen wij dus in Bussum. Dit heerlijke dorp ligt midden in Nederland, in het Gooi. Ik houd van ons land, de omvang (lekker klein), de seizoenen, landschappen, de steden en kleine dorpjes én de mensen.

Ik houd ook van Ibiza

Elk jaar bezoeken we dit heerlijke eiland (ook lekker klein) en genieten we van de zon, zee, de bewoners en bezoekers, het eten, de prachtige taal, snuif de sfeer op, laat me inspireren en kom tot rust. In Juni gaan we hier weer heen, ik zal dan zeker over Ibiza bloggen om je, als je wilt, een klein beetje mee te laten genieten.

Terug naar Bussum

In Bussum ben ik zo een 25 jaar geleden de winkel Aim of Life begonnen. Samen met mijn nog steeds beste vriend Menno. Wij zien elkaar wekelijks hier of in Amsterdam waar hij woont. Aim of Life was onze winkel met mode, accessoires òh en in het begin verkochten we ook woonaccessoires. Een soort Antropologie 😉 die geweldige winkel in NY city (nu in verschillende landen) maar dan véél kleiner. Hier kijken we met veel plezier op terug, hebben zoveel meegemaakt en geleerd. De winkel is er niet meer. Na 21 jaar besloot ik, want Menno is wat eerder een ander nieuw pad gaan bewandelen, de shop te sluiten en te starten met Lovely Scarfs.

Ik heb nu meer tijd om ook andere leuke dingen te doen. Een fysieke winkel houd je op één plaats. Nu, met mijn webwinkel, kan ik mijn tijd behoorlijk vrij indelen. Met veel passie en liefde werk ik aan mijn nieuwe winkel Lovely Scarfs, welke nu inmiddels al weer 4 jaar bestaat. De collectie vind je via de webshop én bij Rehair Hair&Beauty in Bussum. Hier ben ik twee dagen per week graag aanwezig. Ik neem de telefoon aan, plan de behandelingen in, zet koffie en thee voor de gasten, doe de was en mag in ruil hiervoor dus mijn moois presenteren en klanten adviseren. Hoe leuk is dit!

Een soort ShopinShop concept

Een wervelende salon waar zoveel mensen op afspraak komen of even spontaan langs waaien. Een geweldige combinatie en op deze manier houd ik dus toch nog het contact met de klanten. Dit blijf ik altijd wel heel leuk vinden, het gesprek, meedenken, adviseren en helpen, iemand blij maken met iets moois…

I’m grateful

Ja, ik ben een heel dankbaar mens en gewoon the girl next door dus. Dank je wel voor het lezen, do we meet next time?

Veel liefs, Jes

WhatsApp chat
De waardering van www.lovelyscarfs.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 184 reviews.