Even voorstellen, dat vind ik best een beetje moeilijk merk ik, want tja wat ga ik hier nu toch allemaal schrijven? Ik begin maar gewoon, dan zien we wel waar het schip strand (vinden we trouwens erg leuk op het water zijn en lekker varen).

Ik ben Jessica, geboren en getogen in Bussum, inmiddels 49 jaar, samenwonend met Paul en Poes. Poes, is een mooie dame op leeftijd (16 jaar) en is dol op knuffelen en komt graag bij je liggen om er gezellig bij te kunnen zijn, Paul is mijn grote liefde en samen wonen wij dus in Bussum. Dit heerlijke dorp ligt midden in Nederland, Ik houd van ons land, de omvang (lekker klein), de seizoenen, landschappen, de steden en kleine dorpjes én de mensen.

Ik heb een fantastisch lieve moeder (papa is er helaas niet meer) en twee zussen. Elvira en Alice, beide zulk leuke meiden en verder hebben Paul en ik veel fijne mensen en bijzondere vrienden om ons heen.

 

blog, even voorstellenblog, even voorstellenblog, even voorstellen

In Bussum ben ik zo een 25 jaar geleden de winkel Aim of Life begonnen. Samen met mijn nog steeds beste vriend Menno. Wij zien elkaar wekelijks hier of in Amsterdam waar hij woont. Aim of Life was onze winkel met mode, accessoires òh en in het begin verkochten we ook woonaccessoires. Een soort Antropologie, die geweldige winkel in NY city (nu in verschillende landen) maar dan véél kleiner. Hier kijken we met veel plezier op terug, hebben zoveel meegemaakt en geleerd.

De winkel is er niet meer. Na 21 jaar besloot ik, want Menno is wat eerder een ander nieuw pad gaan bewandelen, de shop te sluiten en te starten met Lovely Scarfs. Ik heb nu meer tijd om ook andere leuke dingen te doen. Een fysieke winkel houd je op één plaats. Nu, met mijn webwinkel, kan ik mijn tijd behoorlijk vrij indelen. Met veel passie en liefde werk ik aan mijn nieuwe winkel Lovely Scarfs, welke nu inmiddels al weer 4 jaar bestaat.

De collectie vind je via de webshop én bij Rehair Hair&Beauty in Bussum. Hier ben ik twee dagen per week graag aanwezig. Ik neem de telefoon aan, plan de behandelingen in, zet koffie en thee voor de gasten, doe de was en mag in ruil hiervoor dus mijn moois presenteren en klanten adviseren. Hoe leuk is dit!

Een soort ShopinShop concept in deze wervelende salon waar zoveel mensen op afspraak komen of even spontaan langs waaien. Een geweldige combinatie en op deze manier houd ik dus toch nog het contact met de klanten. Dit blijf ik altijd wel heel leuk vinden, het gesprek, meedenken, adviseren en helpen, iemand blij maken met iets moois…