2019 Opening Studio Lovely Scarfs.

Bubbels, ballonnen en gezelligheid, tja dàt kon dus even niet afgelopen woensdag toen de studio open ging. Heel jammer, maar alles is anders nu en hoe leuk: het is me gelukt!

Het was een bijzondere dag, een GRAND OPENING zat er niet in maar toch ben ik zo verwent met lieve berichtjes, kaarten, bloemen én bezoekjes. Alles corona proof, want laten we vooral heel voorzichtig zijn.

De studio is een ruimte waar ik fotografeer voor o.a. de webshop collectie, de bestellingen inpak en klaar maak voor verzending of om af te halen. Waar ik me ook op verheug is om hier mijn creativiteit met o.a. stoffen, wol en textielverf verder uit te breiden en mee aan de slag te gaan.

 

 

studio Lovely Scarfs

 

 

Het is ook een winkel waar wij elkaar kunnen ontmoeten en waar ik je heel graag al het moois wil laten zien. Hier vind je prachtige shawls, natuurlijk ook de Otracosa art collectie, omslagdoeken, de Boho Bandeau haarbanden, en accessoires.
Op zoek naar een cadeau? Hier slaag je vast! We zoeken, als je wilt, samen iets uit en ik pak het met alle liefs in.

OPEN VAN WOENSDAG T/M ZATERDAG EN ALTIJD OP AFSPRAAK

TOT GAUW ZIENS bij studio Lovely Scarfs op de Nieuwe Brink 121 in Bussum.