Bezoek Studio Lovely Scarfs. Bubbels, ballonnen en gezelligheid, tja dàt kon dus even niet afgelopen woensdag toen de studio open ging. Heel, heel jammer, maar alles is anders nu en hoe leuk: het is me gelukt!

Het was een bijzondere dag, een GRAND OPENING zat er niet in maar toch ben ik zo verwent met lieve berichtjes, kaarten, bloemen én bezoekjes. Alles corona proof, want laten we vooral heel voorzichtig zijn.

De studio is een ruimte waar ik fotografeer voor o.a. de webshop collectie, de bestellingen inpak en klaar maak voor verzending of om af te halen. Waar ik me ook op verheug is om hier mijn creativiteit met o.a. stoffen, wol en textielverf verder uit te breiden en mee aan de slag te gaan.

studio Lovely Scarfs

Het is ook een winkel waar wij elkaar kunnen ontmoeten en waar ik je heel graag al het moois wil laten zien. Hier vind je prachtige shawls, natuurlijk ook de Otracosa art collectie, omslagdoeken, de Boho Bandeau haarbandenaccessoires en ook easy wear vesten.
Op zoek naar een cadeau? Hier slaag je vast! We zoeken, als je wilt, samen iets uit en ik pak het met alle liefs in.
Wil je een afspraak voor jou alleen dan kan dat. Ik heb hiervoor veel tijd ‘gereserveerd’.

De winkel is voor iedereen open. Alle dagen behalve donderdag en vrijdag kunnen we een ontmoeting plannen. Dus ook s’avonds en zondag als je dit goed uitkomt.
Het NIEUWE VEILIG WINKELEN zou ik het willen noemen. Ben ik alleen binnen kom dan vooral even hallo zeggen en de heerlijke sfeer proeven, want je bent van heel harte welkom.

Dus, TOT GAUW ZIENS bij studio Lovely Scarfs op de Nieuwe Brink 121 in Bussum.

 

De waardering van www.lovelyscarfs.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 314 reviews.